Voorbereidingen 3
5 oktober 2010 - Haarlem, Nederland
We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor onze reis. Veel dingen gingen niet helemaal zoals gepland dus duurde de voorbereidingen ook wat langer dan gepland. Maar morgenochtend begint ons avontuur dan echt. Gister heeft Herman nog een extra watertank in de wielkast geplaatst. Nog wat inpakken vanavond en dan op naar Marokko. Nu eerst een Marokaanse burger eten om vast in de stemming te komen!

De foto's zien er heftig uit. Hopelijk wil de auto morgen weer rollen.
Een hele goede reis gewenst een geologische topreis met mooie fossielen en veel bezienswaardigheden.
We heel benieuwd naar jullie blogverhalen en eventueel foto's.
Nogmaals een goede resi en veel plezier.
Ger en Aafje
Een heel gezellige en goede reis. Geniet ervan!!
Groetjes
Eveline
Wow, het klinkt nu al indrukwekkend!
Ik wens jullie het allerbeste!
Goede reis!
Groetjes, Christine
Ik ben voor het eerst op deze site (dankzij Ger) en wens jullie ook namens Bengt een hele goede en interessante reis toe.
Groetjes uit het hoge noorden!
Heleen en Bengt
Per telefoon waren we net te laat, maar via deze weg willen we jullie een geweldige reis toewensen. Pas goed op jezelf en geniet van de lange heenreis, het land en de vele hopelijk mooie dingen die jullie onderweg zien. En wat erg belangrijk is: rij voorzichtig en kom rond de Kerstdagen weer veilig thuis! Veel plezier gewenst.
Nu gaat het grote avontuur beginnen. Een hele goeie reis en geniet ervan..we blijven jullie volgen hoor.
Pas goed op jullie zelf!
Lieve groetjes Marcel, Sigrid en Bente